Oles knive

Velkommen

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Har du lyst til at skrive en kommentar til mine knive vil jeg blive glad. Er der noget du vil have svar på så skriv spørgsmålet og din mailadr. så skal jeg prøve at svare.

Skrevet af Mette, d. 07-03-2008

Hej drenge

Fantastisk flotte knive. Jeg kan godt ærgre mig over, at jeg ikke rigtigt har brug for sådan én ...

Også flot hjemmeside forresten. Jeg har videresendt linket til et par kolleger, som også var meget imponerede og vil have jeres lille "knivudsalg" i tankerne ...

Kh.
Mette

Skrevet af Ole Mygind, d. 05-03-2008

Hej Ole og Kasper. Det er da utrolig hvad I har fået bedrevet udi knivområdet, super flot. Og lækker hjemmeside med musik på forsiden.
Ole

Skrevet af Annette Post, d. 10-11-2007

Hej Ole .. Hvor er det et flot stykke kunst i har fået lavet.. Lidt blæret med egen hjemmeside, men vel hvad man kan forvente.. Glæder mig til at se sig.. Mange knus Annette

Skrevet af Jesparski Lundowitz, d. 08-11-2007

Smukt! I "finder" materialerne, hvor de nu ligger og ja... nærmest bare er i vejen, og forvandler dem til det smzukkeste stykke handwerk efter vort lands stolteste traditioner. Jeg forstår bare ikke alle farverne - jeg troede, alt du lavede, var sort!
Lad os fejre det engang. Med ærefrygt og tørstig hilsen fra din broder i kød og ånd

Skrevet af Thomas Kjerstein, d. 06-11-2007

Hej Familien Lund

Det er vel nok en stor fornøjelse at klikke rundt på jeres fine hjemmeside. Det er skønt at se billederne af jagten på oliventræet. Det undrer mig ikke at I skulle skaffe jeres eget træ, og på den måde!
Dejligt at se siden med min flotte kniv, som Kasper byggede til mig. Jeg er stadig stolt over at have fået den, og den er ALTID med på tur. Og der prales selvfølgelig ofte om kniven og Kasper (Lund eller KLJ blandt os venner).

Fortsat smukt efterår til jer begge.
Thomas Kjerstein

Skrevet af Camilla, d. 26-10-2007

Hej:)

En hilsen i bogen inden min rejse mod the Big Apple. Håber du beholder siden her for det er hyggeligt at kunne følge med herfra! :)

Kh den ældste;)

Skrevet af kis, d. 07-10-2007

imponerende smukke. gad vide om du kan lave et lisså smukt plankeværk. det behøver ikke være i så ædle materialer og med stor en finish. hils alle. kram. kis

Skrevet af Bjarne Mikkelsen, d. 07-10-2007

Hej Ole .
Utrolig flotte og fine knive du har lavet. Det er tydeligt at se de er kræset for i håndarbejdet.

Skrevet af John Quvang Knudsen, d. 25-09-2007

Hej Ole
Flot arbejde...meget flot arbejde...skal vi snart ses ?

Skrevet af Camilla, d. 24-09-2007

Hej far!

Det er fedt med en hjemmeside, så vi alle kan nyde dine flotte knive! Glad for at jeg på afstand kan følge med i håndværket;)

Hilsner fra Camilla

Na zdrowie, towarzysz

Hvis Kasper stadig var elev, ville det ikke være mig der skulle lave det hele selv!